Tema: Naujas forumo dizainas, laukiame pastabų ir komentarų

Beveik visą laiką Math24 forumas buvo šviesus, daug baltos spalvos. Pagrindiniai pakeitimai buvo daromi tik antraštėje: mygtukų pakeitimai, logo vieta ir t.t.

Naujas forumo dizainas skiriasi nuo senojo pirmiausia atsiradusiu fonu. Nežinau kaip jums, bet nors ir švariai atrodo balta spalva, bet pasedėjus ilgiau prie pc ir aplankius kitus tamsesnius tinklapius, o po to grįžus į šį, šiek tiek rėždavo akį. Naujas pilkas fonas turės visa tai sušvelninti.

Laukiame komentarų ir pastabų dėl dizaino ar atsiradusių klaidų.

2

Ats: Naujas forumo dizainas, laukiame pastabų ir komentarų

mano akiai gražu

Thumbs up

3

Aš tai nelabai pastebėjau spalvos pakeitimo, gal per mažai čia lankaus? big_smile

bet kažkaip nelabai gražiai atrodo ten kur raudonai pažymėta, bet gal čia dėl linuxinio google chrome

Thumbs up

4

Perkrauk naršyklę, padaryk daug kartų refresh, cookies išvalyk, pamatysi pokyčius:)

5

Respectas už pilką spalvą, iš karto pakilot mano reitinguose.

Thumbs up

6

Pilka spalva patinka? smile

Jei kas matote klaidų ar šiaip kas neveikia, būtinai praneškite!

7

OOOOOooOooo dabar kiečiau big_smile

Thumbs up

8

dievinu pilką spalvą big_smile

Thumbs up

9

Man tai atrodo geriau ziuretusi sukeitus zydra su tamsiai pilka spalva tam logotipe salia perskaitytu/nauju temu. Perskaityta(zydra) butu blankesne uz neperskaityta(tamsiai pilka), ir todel butu ir patogiau, ir akiai maloniau smile. Regis, panasiai kazkaip buvo ir anam dizaine, ar ne? smile
Bet siaip - super smile

Paskutinį kartą keitė Pienas (2011-12-30 01:46:26)

Thumbs up

10

Pienas rašė:

Man tai atrodo geriau ziuretusi sukeitus zydra su tamsiai pilka spalva tam logotipe salia perskaitytu/nauju temu. Perskaityta(zydra) butu blankesne uz neperskaityta(tamsiai pilka), ir todel butu ir patogiau, ir akiai maloniau smile. Regis, panasiai kazkaip buvo ir anam dizaine, ar ne? smile
Bet siaip - super smile

man irgi kažkaip atrodo, kad kur tamsi pilkai ten turi būti nauji pranešimai big_smile jo anam dizaine tamsesnė spalva reiškė naujus pranešimus, tai gal tiesiog įpratimas

Thumbs up

11

Na reikės dar pasižiūrėti dėl šito. Vienaip ar kitaip, nedidelių pakitimų dar bus. Su laiku reiks dar šį bei tą patobulinti.

Svarbiausia, kad nėra labai blogų nuomonių dėl naujų forumo spalvų. smile

12

Taip pilka spalva tikrai ne taip vargina akis, bet vis tiek svarbiausia forumo dalis liko baltos spalvos - fonas aplink pranešimus.

Thumbs up

13

Siūlai ir ją nuspalvot? smile

14

Na galima būtų parinkti ne tokį ryškų atspalvį smile . Nors gal ir galima padaryti kaip ir BG. Maniau, kad prastai žiūrėsis, bet po to pamačiau, kad youtubėje būtent taip ir padaryta ir atrodo visai gerai smile . Net spalva ta pati big_smile .

Thumbs up

15

ooo pagaliau savo pranešimą galima ištrint big_smile

Thumbs up

16

Matai, seniau nebuvo kaip tokios ekspertų grupės, buvo tik pavadinimas. O dabar pakūriau grupę.
Šios grupės papildoma funkcija yra žinučių trynimas. Taip pat nuiimti visi paieškos, temų ir žinučių rašymo "flood" intervalai.

Ateityje, jeigu bus poreikis, galima suteikti ir daugiau funkcijų, čia jau būtų link moderatoriaus. Bet kolkas poreikio nėra, susitvarkau vienas.

Beje, dabar grupės turi ir savo spalvą smile

17

man patinka manoji spalva big_smile vyyy, nustebau netgi iš pradžių big_smile

Thumbs up

18

Pakeistos temų ikonų spalvos iš tamsios į pilką.