Tema: Kur istojote ar zadate stoti :)
Na idomu, ka zmones, besilankantys matematikos forume, gali noreti studijuoti ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Jūs privalote prisijungti arba registruotis norėdami rašyti pranešimus mūsų forume
Na idomu, ka zmones, besilankantys matematikos forume, gali noreti studijuoti ;D
MRU, teisė ir policijos veikla mane šaukia
o pats? ;D
Paskutinį kartą keitė kauliukas (2010-05-23 18:56:25)
pats ;DDD em... PATI tai i kokia matematika, finansus ar inzinerija ![]()
aš tai dar nežnau
kadangi esi 12 tai jau laikas susizinot ;DD
Nu tai su matematika ar fizika galvoju, bet nesureikšminu, neapsisprendęs dar... ;]
Nėra ko skubėt dar ![]()
Paskutinį kartą keitė Milkhater (2010-05-23 21:39:53)
mokslai nėra smagūs, knisa ![]()
O šiaip galvojau kažką su teismo expertizėmis daryt, visai nieko, nors mano slapta svajonė yra dirbti visai kitur , klausimas ar aš pragyvensiu iš tos savo svajonės ![]()
tai vat kad norai turi sutapti su galimybem...
jap ![]()
Su galimybėm tai visks normaliai
svarbiausia daryti tai ką mėgsti , bet dabar aš pats sau prieštarauju
![]()
Paskutinį kartą keitė Milkhater (2010-05-23 21:59:27)
taip
ir dar nepasakai tos super duper slaptos svajones ![]()
Baiges profke( tiksliau metes po 2kurso) manau bandysiu studijuoti skotijoje, ka nors su IT.
Sveiki, kaip supratau, čia apsilanko ir studijuojančių matematiką. ![]()
Noriu jūsų paklausti, kur geriausia studijuoti matematiką (taikomąją) (arba fiziką)?
Šiaip mano galvoje sukasi banalus trejetas (VU, KTU, VGTU).
Noriu sužinoti jūsų nuomonę apie šituos univerus.
P.S. o VPU? Girdėjau ten su matematika irgi neblogai, bet tai tik nuogirdos ...
Jeigu nori detalaus išaiškinimo kas ir kaip, bei to, kad teks skrupulingai lankyti visas paskaitas (matematika čia rimta, bet su informatika šiek tiek atsilikę), mano nuomone, tiktų VPU. Jei pakanka tik literatūros sąrašo iš ko mokytis ir esi pasiryžęs viską, babrėžiu viską, išsiaiškinti pats, tuomet - VU. Na o jei nori bent jau pradžioj, kad su tavimi elgtųsi kaip su nieko vertu, lieka - VGTU (be to ten be proto daug labai sunkaus charakterio dėstytojų, nors kur jų nėra
). VU ir VPU pati išbandžiau, o apie VGTU tik nuogirdos, tad nesusireišmink. Antra, VU tikriausiai žinai yra visur labai vertinamas, VPU - na būti pedagogu tikrai nėra blogai, nors nebūtina juo ir būti baigus, O VGTU - inžinierių visada reikėjo ir reikės (nors tik nuo tavęs priklausys ar juo tapsi).
Na ir galiausiai KTU būtų pats priimtiniausias, tikrai, jei esi rimtai nusiteikęs mokytis, tai čia būtų ir įdomu ir tikrai naudinga, tiek žinių atžvilgiu, tiek universiteto geru vardu. Kas iš pažįstamų baigė, tikrai nenusivylė.
Tiek.. ![]()
Ačiū už neblogą info ![]()
Apsisprendžiau stoti į VU FF. Tikiuosi išdegs ![]()
Aš tai galvoju apie VGTU informacinių paslaugų valdymą, jei matiekos egzas nepaves : D
O gal ką esat apie Bioinžineriją girdėję ar šiaip kokias perspektyvias profesijas su chemija susijusias? Na matkės ten deja reiks normalei bet kaip nors prasisuksiu.. kažkokiais būdais visus gamtos mokslus kertu ir sprendžiu gerai bet matkė sucks nors ir ją iš esmės suprantu tik spręst nesekas ;D
Nesinervuok dėl tos matkės.. ;D gyvenimas privers išmokt ;] nenoriu daryt reklamos, bet olimpiados.lt puslapy daug prirašyta ir diskutuota panašia tema. ;]
Paskutinį kartą keitė JaunasMokslininkas (2011-01-17 21:14:19)
Jūs privalote prisijungti arba registruotis norėdami rašyti pranešimus mūsų forume
Math24.info © 2007-2012 Visos teisės saugomos